Sanitair

Bij Beltman Smit Installatietechniek B.V. hebben we kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. We denken dan ook graag met onze klanten mee om voor elke situatie een passende oplossing te vinden. Om u ook op het gebied van sanitair de best mogelijke service te kunnen verlenen, werken wij sinds een tijdje samen met Baderie Kraus.

 

 

Over Baderie Kraus

Baderie Kraus is al jarenlang een betrouwbaar adres op het gebied van sanitair. Het maakt niet uit of het gaat om sanitaire installaties, renovaties, verbouwingen of ambachtelijk loodgieterswerk, hun ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de werkzaamheden met alle zorg en aandacht worden uitgevoerd. Al onze klanten zijn bovendien van harte welkom in de fantastische showroom van Baderie Kraus, te vinden aan de Pollaan 46 in Zutphen. Hier kunt u in alle rust de nieuwste badkamertrends ontdekken en inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor een deskundig advies op maat!

 

Meer weten over sanitair?

Wanneer u contact met ons opneemt voor sanitair gerelateerde werkzaamheden, schakelen wij de vakmensen van Baderie Kraus voor u in. Beltman Smit Installatietechniek B.V. blijft u graag van dienst voor alle overige werkzaamheden op het gebied van verwarming, elektra, dak- en zinkwerk, airco, duurzaamheid en niet te vergeten service en onderhoud.